هزینه ساخت کفی طبی: قیمت اسکن، قالب‌گیری و ساخت کفی طبی

  1. خانه
  2. /
  3. کفش و کفی طبی
  4. /
  5. هزینه ساخت کفی طبی: قیمت اسکن، قالب‌گیری و ساخت کفی طبی
تاریخ: ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

کفی طبی از آن قسمت از نقاط پا محافظت می‌کند که تناسب خوبی ندارند. انواع مختلف کفی طبی با هدف اصلاح ساختار کف پا از قبیل پاشنه، قوس کف پا یا سینه پا طراحی شده است و برخی از اشکال آن را به صورت آماده در فروشگاه‌ها وجود دارد و برخی دیگر به صورت سفارشی و بر اساس قالب پای فرد طراحی می‌‌شوند. استفاده روزانه از کفی طبی باعث می‌شود که عملکرد پا به شرایط عادی برگردد و علائم و نشانه‌های دردناک حاصل از عدم مطابقت ساختار پا درمان شود. کفی طبی بیومکانیکی یک روش درمانی و مراقبتی برای بهبود مشکلات پا است با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی را در خصوص انواع کفی طبی در اختیار شما قرار دهیم.

 انواع کفی طبی 


 هنگامی ‌که شما به دنبال کفی طبی هستید با دو مدل مواجه می‌شود که به شرح زیر می‌باشند:

  • کفی طبی آماده به کفی‌هایی گفته می‌شود که از قبل ساخته شده است و در همه داروخانه‌ها و فروشگاه‌های کفش وجود دارد و معمولاً در یک سایز که برای اکثر افراد کاربرد دارد طراحی شده است. عملکرد اصلی این کفی‌های طبی معمولی ایجاد یک بستر محافظ و راحت برای پا است اما نمی‌‌تواند به درمان و بهبود مشکلات بیومکانیکی پا در هنگام ایستادن و راه رفتن بپردازد.
  • کفی طبی سفارشی به آن دسته از کفی‌هایی گفته می‌شود که بر اساس اسکن قالب پای شما و با هدف بهبود مشکلات ساختاری پا طراحی می‌‌شوند. این نوع کفی‌ها یک ابزار اصلاح کننده و کاربردی هستند که به خوبی از پا محافظت می‌کند و به اصلاح مشکلات بیومکانیکی خاص پا کمک می‌‌کنند. برای تهیه این نوع کفی پزشک اقدام به تهیه قالب سه بعدی پای شما می‌کند پس طرح مورد نظر را می‌سازد.

 کفی‌های طبی امروزه به راحتی در دسترس قرار دارند که برخی از انواع رایج آن به شرح زیر می‌باشند:

  • کفش مخصوص پاشنه که معمولاً برای درمان مشکلاتی از قبیل تاندونیت آشیل و عدم تقارن طول پا به کار می‌رود.
  • پد متاتارسال با هدف درمان متاتارسالژی و مورتون نوروما استفاده می‌شود.
  • کفی مخصوص دو طرف پا که با هدف بازآموزی کف پا که به سمت بیرون چرخیده است طراحی می‌شود.
  • کفی مخصوص قوس کف پا که با هدف درمان پلانتار فاسیا و زانوی دونده استفاده می‌شود.

 کاربردهای کفی طبی چیست؟  


کاربردهای کفی طبی چیست؟

کاربرد کفی طبی فقط به محافظت از قوس کف پا و بالا آوردن آن محدود نیست بلکه به اصلاح تناسب کف پا و مچ پا می‌‌پردازد و به حفظ عملکرد کامل کف پا کمک خواهد کرد. کفی طبی باعث می‌شود که وزن بدن شما به طور یکسان در کف پای شما توزیع شود و این امر به معنای توزیع یکسان فشار حاصل از وزن بدن در نقاط حساس پا خواهد بود. جذب ضربه تنها فاکتوری نیست که در هنگام انتخاب کفی طبی به آن فکر کنید البته برخی از این کفی‌های طبی می‌توانند تا حدودی به جذب ضربه بپردازند استدلال پزشکان این است که در صورتی که پا عملکرد مناسبی داشته باشد نیازی به جذب ضربه از نواحی بیرون نخواهد داشت. مشکلات بیومکانیکی پا باعث بروز یک مجموعه از مشکلاتی می‌‌شوند که از درد پاشنه پا تا درد لگن و قسمت فوقانی ستون فقرات متغیر است. معمولا افرادی که دچار این نوع درد هستند تصور نمی‌کنند علت درد در قسمت پایین کمر به چرخش پا به سمت داخل ارتباط داشته باشد چرا که این فرد عقیده دارند انحراف احتمالی پاها به سمت داخل یک مسئله شایع است زیرا میلیون‌ها سال است که ما روی سطوح سفت و سخت راه می‌رویم.

 التهاب تاندون آشیل  

تاندون آشیل به تاندون گفته می‌شود که عضله ساق پا را به سمت پشت استخوان پاشنه متصل می‌کند و التهاب آن به صورت سفتی و احساس درد در قسمت پشت مچ پا و به سمت پاشنه پا احساس می‌شود. معمولا این ناحیه در هنگام لمس کردن داغ است و در موارد شدید دامنه حرکات مچ پا محدود خواهد شد.

 بونیون / هالوس والگوس 

بزرگ شدن استخوان‌ها تورم بافت اطراف مفصل و قسمت قاعده انگشتان شصت پا را بونیون می‌گویند که باعث می‌شود انگشت بزرگ پا به سمت انگشت دوم منحرف شود.

 کندرومالاسی / زانو دوندگان

کندرومالاسی به التهاب بافت پلانتار که از قسمت قاعده پاشنه تا انگشتان پا امتداد می‌یابد گفته می‌شود. این اختلال زمانی به وجود می‌‌آید که پلانتار به مدت طولانی و بیش از حد کشیده شود و این امر باعث خسته شدن عضلات و بافت‌های همبند اطراف می‌شود و منجر به احساس درد و تشکیل زائده‌های استخوانی در پاشنه خواهد شد. این اختلال به صورت درد و تورم در زانو و دو طرف کشکک احساس می‌شود و در برخی موارد شدید که شما زانوی خود را می‌چرخاند می‌توانید صدای خرد شدن را بشنوید.

 التهاب پلانتار فاسیا 

این اختلال به التهاب غضروف زیر کشکک گفته می‌‌شود که غضروف سفت می‌‌شود و دچار فرسایش خواهد شد زیرا کشکک در هنگام چرخش به خوبی حرکت نمی‌کند. این اختلال به صورت درد در قسمت قاعده پاشنه پا و در محلی که با قوس کف پا برخورد می‌‌کند احساس می‌‌شود که معمولاً در اوایل صبح و زمانی که پلانتار کشیده نشده است بدتر خواهد شد ولی در طول روز کمتر می‌‌شود اما هرگز به طور کامل از بین خواهد رفت.

 سندروم تونل تارسال 

هنگامی ‌که عصب تیبیای خلفی که از قسمت میانی مچ پا عبور می‌کند به علت تحت فشار قرار گرفتن بیش از حد ملتهب می‌‌شود باعث بروز سندروم تونل تارسال خواهد شد و شما دچار سوزن سوزن شدن، سوزش و درد در قسمت داخلی مچ پا و بی حسی در قسمت کف پا خواهید شد.

 هزینه ساخت کفی طبی چقدر است؟ 


هزینه ساخت کفی طبی چقدر است؟

اگر شما دچار مشکلات بیومکانیک شدیدی هستند معمولاً راه رفتن به یک مشکل بزرگ برای شما تبدیل می‌شود. افرادی که دچار این مشکلات هستند و مدت زیادی از کفی طبی استفاده می‌‌کنند ادعا می‌کند که با تغییرات مثبتی مواجه شده اند و اصلاً هزینه‌ ای که پرداخت کرده ‌اند به چشم نمی‌آید. خلاص شدن از درد کف پا تا ناحیه لگن و قسمت پایین کمر ارزش هزینه کردن را دارد و شما ضمن از بین بردن درد خود به اصلاح مشکلات ساختاری پا نیز می‌‌پردازد و به بدن خود می‌‌گویید که یک سرمایه ‌گذاری بلند مدت انجام داده اید.

 چرا باید از کفی‌های سفارشی استفاده کنید؟ 


اگر شما به دنبال رفع مشکلات پای خود هستید و می‌خواهید راحتی بیشتری در هنگام راه رفتن داشته باشید بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا با تهیه قالب کف پای شما یک کفی مناسب را برای شما طراحی کند که علاوه بر تناسب بهتر پا باعث جذب بهتر ضربه شود و شما برای راه رفتن مشکل نداشته باشید. با تهیه یک کفی سفارشی شما یک سرمایه‌ گذاری بلند مدت انجام خواهید داد و در راستای حفظ سلامت خود گام بر می‌دارید.

 مزایای کفی طبی چیست؟ 


مزایای کفی طبی چیست

کفی طبی علاوه بر آنکه باعث تسکین درد پا، مچ و ساق پا می‌شود با مزایای بی شمار دیگری نیز همراه است و بیشتر بر روی سازگاری پا و اصلاح حالت آن و حفظ آن در شرایط مناسب در هنگام ایستادن، دویدن و راه رفتن تمرکز دارد. در بخش زیر به برخی از مزایای کفی طبی اشاره می‌‌کنیم:

به رفع مشکلات فعلی پا کمک می‌کند 

اگر شما به طور مداوم دچار درد و ناراحتی در پاهای خود به ویژه کف پا هستید کفی طبی می‌‌تواند به درمان مشکل شما کمک کند. معمولاً از کفی طبی برای درمان تعداد زیادی از اختلالات از قبیل درد زانو، درد انگشت پا، درمان پلانتار فاسیا و درد تاندون آشیل و مواردی از این قبیل استفاده می‌شود. شما باید قبل از خریدن کفی طبی به ویژه کفی آماده با پزشک خود مشورت کنید زیرا انواع مختلفی از کفی طبی برای مشکلات پا وجود دارند که اگر چه ظاهر آنها شبیه هم است عملکرد متفاوتی دارند.

 از بروز مشکلات پا جلوگیری می‌کند 

یکی از دلایل بسیار مهم استفاده از کفی طبی این است که از بروز مشکلات و اختلالات مربوط به پا جلوگیری می‌‌کند. کفی طبی دارای قابلیت جذب ضربه در هنگام ایستادن، راه رفتن و دویدن است به عبارتی اگر شما از کفی طبی استفاده می‌کنید می‌توانید انجام فعالیت جسمانی بپردازید بدون آنکه نگران بروز برخی مشکلات از قبیل پلانتار فاسیا باشید و این مسئله به لطف فناوری مورد استفاده در تولید کفی طبی محقق می‌‌شود. ترکیباتی که در کفی طبی به کار می‌روند از پاهای شما در هنگام راه رفتن محافظت می‌کنند و با جذب ضربه و توزیع وزن بدن و انرژی حاصل از راه رفتن به بهبود سلامت پا کمک خواهند کرد.

 باعث انعطاف پذیری پا می‌شود 

در صورتی که شما از کفی طبی استفاده نمی‌کنید و به کف پای خود فشار وارد می‌کنید معمولا بافت‌های بسیار نازک پاشنه که فاسیا نام دارند ملتهب شوند و این امر باعث می‌‌شود که شما انعطاف پذیری پای خود را از دست بدهید و در معرض بروز درد قرار بگیرید. استفاده از کفی‌هایی که از بافت فاسیای پا محافظت می‌‌کنند به بهبود انعطاف پذیری پای شما کمک خواهند کرد و با جلوگیری از حرکات اضافی پا باعث بهبود کیفیت حرکات شما خواهند شد.

 باعث احساس راحتی می‌شوند

احساس راحتی پاها یکی از مهمترین مزایای کفی طبی است و شما می‌توانید با خیال راحت مسافت زیادی را طی کنید بدون آنکه دچار درد شوید. زمانی را به خاطر بیاورید که شما از محل کار خود به منزل برمی‌‌گردید و به علت درد زیاد پاهای خود مجبور می‌شوید که همه برنامه‌های از پیش تعیین شده را کنسل کنید زیرا پاهای شما به استراحت نیاز دارند. این مشکلات و چنین موقعیت‌هایی به تاریخ پیوسته است چرا که امروزه شما می‌توانید با تهیه کفی طبی راحتی و آسایش را به پاهای خود هدیه بدهید.

 کفی طبی باعث افزایش طول عمر کفش می‌شود 

مسائل اقتصادی یکی از بزرگترین مزایای استفاده از کفی طبی است. استفاده از کفی طبی باعث می‌شود که میزان تحلیل رفتگی و خراب شدن کفش کاهش پیدا کند به عبارتی کفی طبی باعث می‌شود که طول عمر کفش شما افزایش یابد و شما کمتر به تهیه کفش نیاز داشته باشید. علاوه بر این مسئله پوشیدن کفش قدیمی با گذر زمان باعث بروز درد بیشتر می‌شود و شما به علت عدم تعادل پاها یا قسمت پایین تنه دچار درد کمر خواهد شد.

 مراحل ساخت کفی طبی 


 معاینات بالینی 

متخصص ارتوپدی یا متخصص ساخت ارتوز به ارزیابی پا و حالت بدن شما می‌‌پردازد و احساس درد در مفاصل را بررسی خواهد کرد.

 آنالیز اسکن دیجیتال پا 

پزشک بر اساس سطح فعالیت شما به اسکن پاها در حالت ایستاده و پویا می‌پردازند و میزان توزیع فشار در پای شما را بررسی خواهد کرد.

 تهیه قالب پا 

پزشک به تهیه قالب پای شما در حالت صحیح می‌پردازد و برای این کار از پد سیلیکون و وکیوم استفاده می‌کند.

 گرمادهی به کفی 

پزشک شروع به گرما دادن به ترکیبات موجود در کفی می‌کند تا به نقطه ذوب برسند سپس درون قالب پای شما ریخته می‌‌شود و پزشک اجازه می‌‌دهد خنک شود و به شکل صحیح در بیاید.

 اضافه کردن عناصر اصلاح کننده 

عناصر اصلاح کننده به نقاط خاصی از کفی از قسمت قوس کف پا، پد متاتارسال و سایر نقاط اضافه می‌شوند تا راحتی پا را تأمین کند و از آن محافظت نمایند.

 اتمام کار

سپس کافی در فرایند فشار قرار می‌گیرد تا فشار از روی نقاطی که وزن بدن بیشتر به آنجا منتقل می‌شود یا آن نقاط بیشتر دچار زخم یا پینه یا مشکلات مشابه می‌شوند برداشته شود. پزشک مرحله آخر را نیز انجام می‌‌دهد و آن را برای تحویل به بیمار آماده می‌کند.

 تناسب

کفی طبی درون کفش یا صندل قرار داده می‌‌شود تا از تناسب کامل آن اطمینان حاصل شود.

 نکاتی در ارتباط با مراقبت از کفی طبی 


در بخش زیر به نکاتی اشاره می‌کنیم که به شما کمک می‌کند بیشترین منفعت را از کفی خود به دست بیاورید:

  • همیشه از کفی‌هایی استفاده کنید که با شرایط شما تناسب خوبی دارند.
  • همیشه هنگام استفاده از کفی خود دقت کنید که کفی مخصوص پای راست و پای چپ را به طور صحیح در درون کفش خود قرار دهید.
  • هنگامی‌که از کفش پاشنه بلند یا لژدار استفاده می‌کنید  کفی خود را تا جایی که کفش به شما اجازه می‌دهد به سمت پاشنه عقب بیاورید.
  • همیشه از کفشی استفاده کنید که امکان تعویض کفی آن وجود دارد.
  • هرگز کفی خود را با آب داغ نشوید و هرگز آن را به طور خیس درون کفش خود قرار ندهید.
  • اگر کفی شما در هنگام راه رفتن صدا می‌دهد می‌توانید از پودر تالک استفاده کنید. کفی‌های قدیمی از چوب پنبه تهیه می‌شدند و این مسائل باعث می‌شد که صدا بدهند.
  • همیشه از کفی خود استفاده کنید و هنگامی ‌که قصد دارید یک کفش جدید تهیه کنید آن را درون کفش خود قرار دهید و از قرار گرفتن کفی به طور صحیح درون کفش اطمینان حاصل کنید و کفشی را تهیه کنید که باعث تا شدن یا خم شدن کفی شما نمی‌شود.
  • در صورتی که هنوز علیرغم استفاده از کفی طبی دچار درد هستید یا پای شما تاول می‌زند یا پینه می‌بندد مجددا به پزشک خود مراجعه کنید.

 عادت کردن به کفی طبی 


از آنجایی که عوامل مختلفی در نحوه راه رفتن ما و استفاده از عضلات پا برای این کار نقش دارند و اساساً مدت زیادی طول کشیده است تا ما بتوانیم راه برویم مدتی طول می‌کشد تا به کفی طبی خود نیز عادت کنیم و از آنها استفاده کنیم. کفی طبی باعث می‌شود که نحوه استفاده ما از عضلاتمان تغییر کند و گاهی اوقات باعث فعال شدن عضلات می‌‌شود که قبلا فعال نبوده است به همین دلیل خستگی پا و خستگی عضلات آن طبیعی است و با گذر زمان و عادت کردن به کفی طبی این مشکل نیز برطرف می‌شود.

مقالات مرتبط

عوارض ایستادن طولانی مدت

عوارض ایستادن طولانی مدت

شغل بسیاری از افراد ایجاب می‌کند که فرد در طول روز ساعات زیادی سر پا بایستد. ایستادن طولانی‌مدت یکی از…

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • پرويز شاهرخی
    ۱۴ مهر ۱۳۹۹ ۹:۴۳ ق٫ظ

    با سلام در مورد هزینه ساخت کفی قیمت اسکن هیچ مطلبی عنوان نشد و محل مراجعه نیز تعین نشده.

    پاسخ
    • کلینیک چند تخصصی پا (پدورتیک) امید
      ۲۹ آبان ۱۳۹۹ ۸:۲۷ ق٫ظ

      با توجه به اینکه تکنولوژی های مختلفی داریم باید حضوری مراجعه شود

      ۰۲۱۸۸۸۰۱۸۰۰
      تهران جنوب به شمال خیابان ولیعصر نرسیده به مطهری کوچه حسینی راد پلاک ۳۴ کلینیک امید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
مشاوره رایگان مشاوره رایگان