کفی طبی سیلیکونی چیست؟ کاربردها و مزایای کفی طبی سیلیکونی

  1. خانه
  2. /
  3. مقالات
  4. /
  5. کفی طبی سیلیکونی چیست؟ کاربردها و مزایای کفی طبی سیلیکونی

هنگامی که صحبت از اصلاح نقص‌های کف پا، درد پا، فاسیت پلانتار کف پا و صافی کف پا می‌شود، راه‌حل توصیه شده، تهیه کردن یک جفت ارتز یا همان کفی طبی مناسب است. کفی‌های سیلیکونی، یک نوع کفی کفش ارتوپدی است. هر نوع کفی سیلیکونی برای یک هدف خاص طراحی‌شده است و بهتر است قبل از انتخاب یکی از انواع آن از فروشگاه لوازم طبی، با یک پزشک متخصص یا فیزیوتراپی صحبت کنید، به‌خصوص اگر نقص‌های غیرمعمول دارید. اگرچه، در بیشتر موارد، فقط باید اندازه مناسب کفی سیلیکونی و مدلی را که برای معالجه‌ی وضعیت خاص شما در نظر گرفته می‌شود، ازجمله فاسیت پلانتار، درد پا یا پاشنه پا، انتخاب و تهیه کنید؛ اما این کفی‌ها چطور کار می‌کنند و چگونه کفی‌های مناسبمان را انتخاب کنیم؟

کفی طبی سیلیکونی چیست؟


کفی طبی سیلیکونی چیست؟کفی سیلیکونی یک لاستیک از جنس سیلیکون مایع دوبخشی است که ترکیبی از مواد مایع و جامد و مواد هم جامد و هم مایع (همراه باهم) می‌باشد. در این کفی‌ها، از ژل سیلیکا با کیفیت بالا استفاده می‌شود که ظاهری بی رنگ، شفاف و ژله مانند دارند است و توسط فناوری پیشرفته و تخصصی تولید می‌شود. این کفی‌ها نرم و راحت بوده و اثر جذب شوک آن‌ها بسیار آشکار است. پد کوسنینگ (بالشتک) نرم زیر پاشنه، جذب شوک و کوسنینگ بسیار عالی دارند که می‌تواند درد پاشنه پا را به‌طور مؤثری از بین ببرد یا کمتر کند و از آنجایی که برای جذب متعادل و کامل ضربه‌ی وارد به پا طراحی شده است، خستگی پاشنه، تسکین می‌بخشد. این نوع کفی طبی می‌تواند به‌طور مؤثر از علائمی مانند پا درد، درد زانو، کمردرد و ضایعات ستون فقرات ناشی از مشکلات پا جلوگیری کند و آن‌ها را بهبود بخشد. کفی طبی سیلیکونی برای از بین بردن خار پاشنه، عملکرد رباط تاندون آشیل، درد ناشی از میخچه و ضایعات حاصل از خستگی در پاشنه مناسب است. سایر مدل‌ها و اندازه‌ها با توجه به نیاز مشتری قابل سفارش هستند.

سیلیکون قالب کفش به محصولات قالب سیلیکونی اشاره می‌کند که توسط خود کاربر برای ساخت کفش به‌طور بخصوصی ساخته می‌شوند. این کفش‌های ساخته شده از قالب کفش سیلیکونی، نرم‌تر بوده و راحتی بیشتری دارند. با سیلیکون قالب کفش می‌توان کفی یا کفش پاشنه‌بلند زنانه ساخت و حتی جوراب‌های ترمز دار (دارای نقطه‌های سیلیکونی در زیر آن)

ویژگی‌ها


ویژگی‌ها

سیلیکون قالب کفش دارای خصوصیاتی از قبیل سختی اندک، چسبندگی پایین در کف، استحکام کششی خوب و سختی متوسط است و قالب آن تغییر شکل پیدا نمی‌کند.

کفی سیلیکونی محصولی بسیار محبوب برای مراقبت از پا در سراسر جهان است. از آنجا که نرم و راحت است، عملکردهای ضربه‌گیری و رفع فشار بسیار خوبی دارد، بسیار مطلوب ورزشکاران بوده، همچنین برای مشاغلی که مجبورند برای مدت‌زمانی طولانی در حالت ایستاده باشند یا مجبورند زیاد راه بروند و کسانی که از درد و ناراحتی پا رنج می‌برد، بسیار مناسب است. اکثر مصرف‌کنندگان این کفی‌ها، مجذوب آن‌ها می‌شوند. کفی ژلی سیلیکای با کیفیت بالا، از سیلیکون بسیار نرم و راحت ساخته شده است و دارای مقاومت بسیار زیادی در برابر پارگی و قابلیت انعطاف‌پذیری خاصی است. این ویژگی‌ها می‌توانند اثرات قابل‌توجهی در سلامت پا داشته باشند. این کفی‌ها کاربرد گسترده‌ای در شرکت‌های امتیاز دهنده‌ی الحاقات و ملزومات کفش، کارخانه‌های تولید کفش و غیره دارند.

5 دلیل مهم برای پوشیدن کفی‌های طبی در کفش


5 دلیل مهم برای پوشیدن کفی‌های طبی در کفش

استفاده از کفی‌های طبی بسیار حائز اهمیت است. اگرچه، بسیاری از افراد از اهمیت این لوازم غافل هستند. بسیاری تصور می‌کنند که خود کفش‌ها از طراحی بخصوص برای محافظت کامل از پا برخوردار هستند. واقعیت این است که کفش شما می‌تواند پاهای شما را تحت فشار و شوک زیادی قرار دهد و با گذشت زمان، دچار اختلالات پا خواهید شد. کفی کفش، یک وسیله‌ی ضروری است و به‌گونه‌ای طراحی شده است که راحتی و محافظت از پاها را افزایش می‌دهد. آن‌ها سلامت عمومی پاهای شما را تقویت کرده، راه رفتن را راحت می‌کنند و شما را قادر می‌سازند که کارهای روزانه خود را راحت و آزادانه انجام دهید. در اینجا پنج دلیل اصلی برای استفاده از کفی طبی در کفش ذکر شده است:

پیشگیری از اختلالات و ناهنجاری‌های پا

کفی طبی از مواد مرغوب ساخته شده است. این کار برای راحت نگه داشتن پا و جلوگیری از بروز اختلالات پا می‌باشد. بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که کفی‌های طبی توانایی فوق‌العاده‌ای در جذب فشار پا در هنگام ایستادن، راه رفتن یا دویدن دارند؛ بنابراین، آن‌ها به شما این امکان را می‌دهند که بدون اینکه پای خود را در معرض هر نوع درد و ناراحتی قرار دهید، یک شیوه زندگی فعال را پیش بگیرید. کفی طبی، وسیله‌ای کاربردی و مناسب است و شما همیشه می‌توانید کفی‌هایی متناسب با سبک زندگی‌تان را تهیه کنید. آن‌ها دارای یک لایه محافظ اضافی هستند که فشار و شوک وارده بر کف پاها را به حداقل می‌رساند. این ویژگی همچنین به جلوگیری از آسیب دیدن عضلات و بافت‌ها کمک می‌کند.

کفی‌های طبی، پای شما را انعطاف‌پذیرتر می‌کنند

کفی‌های طبی در طیف گسترده‌ای ازجمله کفی‌های ارتوپدی (ارتزها) در بازار عرضه می‌شوند. همیشه باید ایدئال‌ترین نوع را برای پاهای خود پیدا کنید. بافت‌های موجود در پاشنه‌ی پا غالباً بسیار نازک و ظریف هستند و اگر پاها، خصوصاً در هنگام ایستادن، راه رفتن یا دویدن، متحمل شوک و فشار شوند، بافت‌های آن دچار التهاب می‌شوند. ممکن است پاهایتان انعطاف‌پذیری خود را از دست داده و احساس درد شدید کند؛ اما با وجود کفی‌های طبی در کفش، این فشار و شوک وارده بر روی پاها به حداقل می‌رسد. آن‌ها کوسنینگ (تکیه‌گاه نرم) باکیفیت را برای افزایش راحتی و محافظت بیشتر فراهم می‌آورند. علاوه بر این، آن‌ها از حرکات اضافی جلوگیری کرده و ازاین‌رو از بافت و ماهیچه‌های پا محافظت می‌کنند.

آن‌ها همچنین اختلالات موجود در پا را اصلاح می‌کنند

کفی‌های طبی نه‌تنها برای پیشگیرانه مورداستفاده قرار می‌گیرند بلکه از آن‌ها در درمان طیف وسیعی از مشکلات و ناهنجاری‌های کف پا ازجمله فاسیت پلانتار، درد انگشتان پا، زانودرد، پینه و میخچه، متاتارسژی، درد پاشنه آشیل، بونیون و نوروم استفاده می‌شود. البته بسیار توصیه می‌شود که قبل از استفاده از کفی‌های طبی برای اصلاح اختلالات و مشکلات پا با پزشک خود مشورت کنید. در این شرایط، گزینه‌های بسیاری برای انتخاب وجود دارد و پزشک به شما در انتخاب کفی‌هایی که به بهترین وجه و متناسب با نیاز شما عمل می‌کنند، کمک خواهد کرد.

راحتی بیشتر

کفی‌های طبی از موادی با کیفیت بالا ساخته شده‌اند تا از ویژگی محافظتی، تکیه‌گاهی و راحتی بیشتری برخوردار باشند. آن‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به شما کمک می‌کنند تا در هنگام انجام فعالیت‌های بدنی، فشار و شوک روی پاهایتان به حداقل برسد. با کفی طبی احساس راحتی بیشتری خواهید کرد زیرا پشتیبانی و محافظت خوبی را برای نگه داشتن پاهای شما فراهم می‌کنند. با داشتن محافظت کافی و راحتی بیشتر، در هنگام پوشیدن کفی‌هایتان، سلامت عمومی پای خود را نیز تقویت خواهید کرد. فقط باید تکالیف خود را به‌خوبی انجام دهید و بهترین کفی‌ها را برای کفش‌هایتان انتخاب کنید.

طول عمر کفش‌هایتان را افزایش می‌دهد

کفی‌های طبی در بازار بسیار متنوع هستند. آن‌ها از بهترین مواد، برای دوام و ماندگاری بیشتر ساخته شده‌اند. کفی‌ها به طولانی‌تر شدن عمر کفش نیز کمک می‌کنند زیرا در هنگام انجام فعالیت‌های مختلف، تأثیر ضربه‌ای از طرف زمین را کاهش می‌دهند. همچنین به نگه داشتن پاهای شما در فرم کاملاً مناسب کمک می‌کنند و در نتیجه، به حفظ حالت کفش کمک کرده تا طول عمر آن‌ها افزایش یابد.

به‌طور عمده، کفی‌های طبی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که از حالت پای شما محافظت می‌کنند. آن‌ها همچنین این امکان را برای شما فراهم می‌کنند تا از مزایای کامل کفش‌های خود لذت ببرید. برای یافتن کفی‌های باکیفیت وقت بگذارید و از راحتی بیشتر و محافظت از حالت پای خود اطمینان حاصل کنید.

هنگام انتخاب کفی سیلیکونی چه نکاتی را باید در نظر گرفت


اندازه

انتخاب اندازه‌ی مناسب برای محافظت و راحتی بیشتر پا لازم است. کفی‌های ژله‌ای ساده‌تر از مدل‌های دیگر در کش جا می‌گیرند و با حالت پا متناسب می‌شوند و دو اندازه‌ی متفاوت برای آقایان و خانم‌ها دارند، درحالی‌که کفی‌های فومی EVA در پنج اندازه‌ی کلی برای هماهنگی مناسب قوس کف پا موجود می‌باشند.

انتخاب اندازه‌ی مناسب بسیار ساده است، زیرا اندازه کفی با اندازه کفش شما جفت می‌شود. همچنین می‌توان آن‌ها را برای تناسب بیشتر با سایز پایتان برش داد. معمولاً مجموعه‌ای از کفی‌های طبی در هر طولی، هم با طول کامل پا و سه‌چهارم پا موجود می‌باشد. بسته به اولویت مشتریان، معمولاً یک سبک یا سبک دیگری را ترجیح می‌دهند. در اینجا انواع این کفی‌ها بیان شده است:

کفی‌های با طول کامل پا

کفی‌های با طول کامل پا، قسمت جلوی کف پا و همچنین قوس و پاشنه پا را پشتیبانی می‌کنند. این ویژگی باعث می‌شود که این نوع کفی‌ها برای كسانی كه زیاد راه می‌روند یا می‌دوند، یا از زخم‌های مزمن در قسمت جلوی پای خود رنج می‌برند، مناسب باشند. فقط کفی‌های اصلی کفش خود را با این کفی‌های طبی تعویض کنید و از تمام مزایای آن‌ها بهره‌مند شوید.

کفی‌هایی با طول 4/3

اگر از کفش‌های باریک یا کوتاه استفاده می‌کنید، یا قصد دارید به‌طور مرتب کفش‌های مختلفی را بپوشید و مدام کفش‌هایتان را عوض می‌کنید، این گزینه برای شما ایدئال است. اندازه جمع‌وجور آن‌ها، استفاده از آن‌ها آسان‌تر می‌کند و در کفش‌های کوچک‌تر جای می‌گیرد. برای متناسب کردن این کفی‌ها، آن‌ها را درست در بالای کفی‌های موجود خود قرار دهید.

نوع قوس کف پای شما

دانستن نوع قوس کف پا، یک عامل مهم در هنگام انتخاب کفی مناسب است. برای اینکه بدانید قوس کف پایتان زیاد، کم یا خنثی است، می‌توانید با آزمایش رد پا شروع کنید: تنها کافی ست کف پا را خیس کنید و روی یک تخته مقوا جای پایتان را بگذارید. اگر قسمت میانی پای شما کاملاً پر شده باشد، ممکن است قوس کف پای بسیاری کمی داشته باشید. اگر این قسمت به‌طور کامل پر نشده باشد، ممکن است قوس‌های کف پایتان زیاد باشد. کف پای معمولی هنگامی است که جایی در وسط این ناحیه پر شود.

اگر شک دارید، به خاطر داشته باشید که کفی‌های سیلیکونی برای متناسب کردن بیشتر انواع قوس‌ها ساخته شده‌اند. اگر مطمئن نیستید که به دنبال چه چیزی هستید، آن‌ها گزینه‌های خوبی برای شروع هستند.

قوس کف پای خنثی

قوس‌های کف پای خنثی به لحاظ بیومکانیکی کارآمدترین هستند، به‌طور مؤثری شوک را جذب می‌کنند و در برابر مقاومت بیش‌ازحد مقاومت می‌کنند. حدود 60٪ از افراد قوس پای خنثی دارند. به خاطر داشته باشید که افرادی که قوس خنثی دارند هنوز هم ممکن است دچار مشکلات و ناهنجاری‌های شایع در پا مانند درد پاشنه پا و متاتارسژی شوند. اگر قوس خنثی دارید، به دنبال نوعی کفی طبی باشید که بتواند تعادل پشتیبانی قوس و کوسنینگ را برای پاشنه پا و توپی جلوی پا فراهم کند.

قوس کم یا افتاده

کسانی که قوس کف پای کمی دارند یا به اصطلاح صافی کف دارند، حالت پایشان به گونه‌ای است که کاملاً بر روی سطح زمین می‌خوابد و در قسمت میانی تنها کمی قوس دارند و یا حتی هیچ حالت قوسی ندارند. قوس‌های کم انعطاف‌پذیرتر هستند و این ویژگی پاها در برابر پیچ خوردن، برگشتن بیش‌ازحد به طرف بیرون و فاسیت کف پا آسیب پذیرتر می‌سازد. اگر افتادگی کف پا دارید، حتماً کفی طبی تهیه کنید که تکیه‌گاه زیادی در قسمت میانی داشته باشد.

قوس زیاد کف پا

قوس زیاد کف پا بسیار سفت و سخت می‌باشد و قوس برجسته‌ای را نسبت به سطح زمین تشکیل می‌دهد. این مسئله منجر به فشار بیش‌ازحد روی پاشنه پا و توپی جلوی کف پا می‌شود و از این باعث ایجاد درد می‌شود. کفی‌های طبی با کیفیت، زیر قوس کف پایتان را پر می‌کنند و باعث می‌شوند که فشار از روی قسمت‌های دیگر کف پا، برداشته شود.

بستر کف پای کفی طبی

کفی‌های طبی در انواع مختلفی از گزینه‌های بستر قرارگیری پا وجود موجود می‌باشند که سطح بالایی از کوسنینگ و استحکام را ارائه می‌دهند. در زیر به جوانب مثبت و منفی هر یک از آن‌ها می‌پردازیم.

کفی سفت و سخت

یک تکیه‌گاه قوس یا بستر کف پای سفت و سخت، از پلاستیک سخت ساخته شده است و بیشتر توسط پزشک متخصص پا تجویز می‌شود. درحالی‌که این کفی‌ها برای جدی‌ترین مشکلات پا مؤثر هستند، اما ممکن است برای کاربرانی که برای بار اول از کفی طبی استفاده می‌کنند، ایدئال نباشد.

کفی نیمه سفت

با استفاده از یک کفی نیمه سفت می‌توانید بهترین استفاده را از مزایای مضاعف این کفی‌های طبی داشته باشید و پشتیبانی محکمی از یک کفی سفت را با راحتی ترکیب کنید. این گزینه دارای مقداری حالت انعطاف‌پذیری است، درحالی‌که همچنان از قوس و پاشنه‌ی پا پشتیبانی می‌کند. این گزینه را امتحان کنید تا درد قوس یا چرخش رویه بیرون قوس (ساپینیشن) پایتان را تسکین دهید.

بالشتک دار

درحالی‌که کفی‌های بالشتک دار، پشتیبانی ملایمی را ارائه می‌دهند، اما مزیت واقعی آن‌ها در کوسنینگ (تکیه‌گاه بودن) برای ضربه‌های ناشی از قدم‌هایتان است. آن‌ها گزینه خوبی برای کسانی که زیاد پیاده‌روی می‌کنند و می‌دوند، یا کسانی که از خستگی پا یا درد ساق پا رنج می‌برند می‌باشند.

مقالات مرتبط

عوارض ایستادن طولانی مدت

عوارض ایستادن طولانی مدت

شغل بسیاری از افراد ایجاب می‌کند که فرد در طول روز ساعات زیادی سر پا بایستد. ایستادن طولانی‌مدت یکی از…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست

You cannot copy content of this page

مشاوره رایگان